CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Friday, April 3, 2009

dapat hadiah..ye ye..


Assalamualaikum.. Anda adalah pemenang untuk penulis pilihan pembaca bulan Februari.. Sila bagi Nama, Alamat, No Phone untuk kami hantar Hadiah sebuah novel. Tajaan syarikat Kaki Novel Enterprise.

untuk melihat senarai penulis pilihan pembaca.. http://www.penulisan2u.net/penulis/pilihan.html



~~huhu..xsangka Suri boleh dapat hadiah untuk cerpen Suri yang kedua, 'Kalau dah jodoh tak ke mana,kan yang'..bangganya..kembang hidung Suri xmau kempis2 dah..haha..Seronok sangat..Tak pernah sangka boleh sampai dapat hadiah, apa yang Suri fikir, Suri just nak share cerpen yang buat dengan kengkawan kat luar tu..thanks ya... sebab undi cerpen Suri. Sebenarnya cerpen ni adalah kena mengena sikit dengan hidup Suri tapi taklah semua..Hehe..kehidupan tak seindah yang dibayangkan..betul tak? Suri cuma mampu berdoa dan tak semua apa yang Suri inginkan Suri dapat, adatlah tu..Tapi Suri tetap sayangkan Payish..huhu..Macam Tia sayangkan Payish..Suri lebih lagi..Rindunya kat si dia..

0 comments: